2015. június 16., kedd

Top 10 Tuesday


A Top 10 Tuesday házigazdája a The Broke and the Bookish. Ennek során egy adott téma köré kell összegyűjteni a szerinted arra illő 10 könyvet. A mai téma: 10 könyv, amit szeretnék látni filmen vagy sorozatként. Valójában nem ez a mai, de az szinte ugyan az lenne, mint a múltkori.



1. Jennifer L. Armentrout: Luxen-sorozat

Az egyik kedvenc sorozatom, így természetesen nagyon szeretnék belőle filmet, de csak abban az esetben, ha nagyon könyvhű lenne. A sorozat izgalmas, akciódús, de romantika is épp úgy jelen van, mindegyik megfelelő mértékben. Na meg aztán ki ne akarná látni Deamon Black-et hatalmas képernyőn a moziban? :D


2. Kelly Creagh: Soha már

Maga a könyv nem nyerte el teljesen a tetszésem, mégis elég izgalmas ahhoz, hogy érdekeljen belőle film. Ha jól megcsinálják, kifejezetten tetszene, hiszen ott nem tudnak mindent huszonhat jelzővel leírni. :D

3. Helena Silence: Enigma
Kicsit misztikus, és persze nagyon izgalmas, így szintén egy jó filmalapanyag. És nem mellesleg imádtam a könyvet.

4. J. A. Redmerski: A soha határa
 Nem a legizgalmasabb történet, inkább a romantika a fontos, de nagyon kíváncsi lennék egy filmre. A zenékre, az érzelmek változására, úgyhogy elég jó színészeket kellene alkalmazni.

5. E. Lockhart: A hazudósok
Ez egy elég nehéz olvasmány, eléggé elgondolkodtat, aztán meg lesokkol. Ha nagyon jól vannak megcsinálva a szakaszos emlékek, nem jössz rá, mi is van, akkor nagyon akarnám az adaptációt.

6. Gayle Forman: Itt voltam
Ennek is elég komoly témája van, épp ezért megérné, hogy szélesebb körben eljusson az emberekhez. Annyira megérintett legbelül a könyv, hogy napok múlva is éreztem a hatását.

7. Gayle Forman: Csak egy nap
Szintén kedvenc könyv, és újabb, aminek a romantika a lényege. De hát ki ne szeretné a romantikát? És követelném a gyönyörű holland táj bemutatását!

8. Colleen Hoover: Slammed
Ennek a regénynek az olvasásakor egyszer boldogságtól a fellegekben jártam, aztán lesokkoltam, majd zokogtam, és mindezt folyamatosan felváltva. Meg nagyon kíváncsi lennék a slam-ekre élőben, persze csak ha nem változtatnak rajtuk.

9. Katie McGarry: Feszülő húr
Hasonlóan az előzőhöz, ez is padlóra küld az érzelmek kavalkádjával. Ezt kellene átadnia egy jó filmnek.

10. Anna Todd: After
Kedvenc könyv, igazából egyszerre szeretnék belőle adaptációt, illetve ellenzem. Ha jó és könyvhű, akkor nincs vele bajom, de mivel 1D fanfic volt, nem nagyon tudok elképzelni más színészeket a srácok karaktereihez:D

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése