2016. július 4., hétfő

Summer Book Tag


Me egy újabb Book Tag bejegyzéssel készültem, ami annyiban különleges, hogy most kivételesen ki is hívtak rá, méghozzá az Egy könyvfüggő vallomásia blog bloggerinája, az ő válaszait ITT olvashatjátok. Akkor lássunk is neki!

1. Mutass egy nyárias borítójú könyvet!


2. Válassz egy kitalált helyet, ami tökéletes célállomás lenne a nyári vakációdnak!
Talán valami tengerpari hely lenne, de enhéz kitalált célállomáson gondolkodni, mikor annyi valódi helyszín van, ahova el szeretnék jutni.

3. Éppen a nyaralásra mész, és a repülőn ülsz. Egy olyan regényt akarsz olvasni, ami egész úton kitart. Melyik regényt vinnéd magaddal?
Nagyon függ attól, milyen hosszú az út, de szerintem valami olyat vinnék, ami nem túl komoly, esetleg már olvastam is. Mint például Jennifer E. Smith könyve, a Milyen is a boldogság. Egyébként pedig utazáskor mindig az Kindle-met viszem, kis helyen elfér, és rengeteg könyvet viszel magaddal egszerre. :D

4. Nyári szomorúság gyötör. Melyik vidám könyvvel csalnál mosolyt az arcodra?
Kifejezetten vidám könyv most nem jut az eszembe, ami engem mindig felvidít az a Harry Potter, szóval biztosan valamelyik részt venném kézbe.

5. Éppen a tengerparton ülsz. Melyik kitalált karakter lenne a társad?
Nehéz kérdés, nagyon nehéz. Legyen mondjuk Ben. (Colleen Hoover: November 9)

6. Egy fagyizás mellé kell egy fagyos, menő haver is. Melyik kitalált karakter lenne az ideális jelölt?
A 12. b a Szent Johanna gimiből. Mind a tizenketten. 

7. Oszd meg a nyári őrületet, és jelölj meg pár embert!
Nos én tovább adom ezt a Book Tag-et neked. Igen neked, aki ezt olvassa. Szívesen olvasom bárki válaszait, konkrét embert most nem jelölnék. :)

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése